Ieder jaar staat eX:plain borg voor de inhoud en organisatie van ca. 400.000 examens. Daarbij maken we gebruik van verschillende applicaties waarbij de backoffice in de vorm van de standaard softwareoplossing WebConnect de spil vormt. WebConnect ontwikkelen en beheren we volledig zelf in house. Deze standaard softwareoplossing wordt per opdrachtgever op maat ingericht en kan op zeer geavanceerde wijze de administratieve processen van onze opdrachtgevers ondersteunen. We zetten WebConnect zowel in voor onze interne examenlijnen als extern aan gerenommeerde opdrachtgevers onder het label C4 Software (www.c4software.nl) dat onderdeel is van eX:plain. Je werkt dus zowel voor interne opdrachtgevers van eX:plain als voor externe opdrachtgevers via ons label C4 Software.

WebConnect bevat tientallen modules ter ondersteuning van de administratieve processen: beheer van personen, organisaties, cursussen, opleidingen, ‘in company’ trajecten, CRM, planning, wachtlijsten, roosters, examenadministratie en ga zo maar door. Een overzicht van alle mogelijkheden en modules is te vinden op www.webconnect.nl.

Verder bieden we daarnaast ook koppelingen met andere systemen zoals financiële applicaties, e-learning systemen, publieke websites en bouwen we zelf met ons interne ICT-team ook portalen op maat voor onze opdrachtgevers.

Stichting eX:plain