ICTwerkt voor Werkgevers

Plaats uw vacature op ICTwerkt en profiteer direct van ons grote bereik binnen de ICT-markt in Nederland. Dit netwerk bestaat onder meer uit Computable.nl, de oudste en meest toonaangevende titel voor hoger opgeleide ICT-ers in Nederland. Daarnaast brengen wij uw vacature onder de aandacht via onder meer Marqit.nl, Infosecurity.nl, Dncexpo.nl, Overheid360.nl, Zorg-en-ICT.nl en ICT-Logistiek.nl.
ACCOUNT AANMAKEN

Hoe werkt ICTwerkt?


Stap 1) Log in of maak een account aan
Beheer al uw vacatures in uw account

Stap 2) Kies het gewenste pakket
Kies uit een losse vacature plaatsing of voor een vacature slot voor het vaker wisselen van vacatures

Stap 3) Plaats uw vacature
Wij streven er naar om uw vacature binnen 1 werkdag online te zetten

Waarom ICTwerkt?

Maandelijks bereiken wij met het complete netwerk van Jaarbeurs IT Media meer dan 200.000 unieke personen in de IT-markt. Dit onder andere via onze platformen en uitgebreide e-mailbestand met een oplage van 45.000+. Bekijk nu een kleine greep uit onze bereik mogelijkheden!

Groot bereik
Maandelijks bereiken wij 200.000+ unieke personen in de IT-markt, o.a. via ons uitgebreid e-mailbestand met een oplage van 45.000+

In het hart van uw doelgroep
Of u nu op zoek bent naar een starter of senior, IT-professional. Met ons netwerk bestaande uit verschillende top-merken zijn wij in staat uw doelgroep te bereiken.

Versterk uw employer brand
Breng uw wervingscampagne uitgebreider onder de aandacht en versterk uw bedrijfsimago met behulp van 'employerbranding' activiteiten.
Vul uw gegevens in en ontvang de informatie direct per mail.


  Multiposting op ICTwerkt?

  Wilt u graag meerdere vacatures plaatsen op ICTwerkt.nl? Dat kan! ICTwerkt biedt de mogelijkheid aan om automatisch al uw vacatures door te plaatsen (multi-posting) via de aangesloten partijen. Hiermee bespaart u een hoop tijd omdat uw vacatures niet meer handmatig geplaatst hoeven worden.

  Neem contact op voor meer informatie over multiposting.
  CONTACT
  Logo

  Job Promo is een trouwe supporter van ICTwerkt. Het grote bereik van dit platform in combinatie met Computable.nl zorgt voor veel aandacht onder hoger opgeleide ICT-professionals. Onze klanten zijn tevreden, dus wij ook!

  Logo

  Jaarbeurs IT media is een langdurige en goede partner van Adver-Online. Vanaf strategisch niveau denken zij graag met ons mee hoe je hun netwerk in kan zetten om een werkgeversmerk te laden of vacatures onder de aandacht te brengen van de juiste doelgroep. Al met al een fijne partner voor IT wervingsvraagstukken van Adver-Online en daarmee voor onze klanten.