Multiposting op ICTwerkt

Wilt u graag meerdere vacatures plaatsen op ICTwerkt.nl? Dat kan! ICTwerkt biedt de mogelijkheid aan om automatisch al uw vacatures door te plaatsen (multi-posting) via de aangesloten partijen. Hiermee bespaart u een hoop tijd omdat uw vacatures niet meer handmatig geplaatst hoeven worden.

Neem contact op voor meer informatie over multiposting.
CONTACT

BroadBean

Met Broadbean heb je toegang tot ‘s werelds grootste job board network en gebruik je slechts een platform voor het multi-posten van je vacatures naar de beste combinatie van kanalen voor jouw bedrijf. Track en manage iedere sollicitatie en meet tegelijkertijd de ROI van je wervingsstrategie.

Maak het leven makkelijker en bespaar tijd met Broadbean’s Job Posting tools.

RecruitAnywhere (Knollenstein)

Met RecruitAnywhere is het multiposten van vacatures op job boards heel eenvoudig. Log in, voer de vacature in, kies de advertentiekanalen, en RecruitAnywhere doet de rest. Uw vacatures staan met enkele minuten op de aangegeven websites.

InGoedeBanen.nl

Met IGB worden vacatures eenvoudig geplaatst op ruim 500 jobboards, social media en zoekmachines. Optimaal gebruikersgemak en zo weinig mogelijk handelingen waardoor een maximale tijdwinst wordt behaald. InGoedeBanen.nl is flexibel. De applicatie importeert direct vacatures vanuit een CRM of ATS systeem.

Maar je kunt natuurlijk ook de vacatures in de applicatie beheren en desgewenst zelf naar je website exporteren.